Receptai ir įrašai
Šoninėje kepta ožiuko koja
Pieninio ožiuko koja pasižymi minkštumu ir švelniu skoniu. Šis patiekalas puikiai tiks šeimos vakarėliui. Šiame recepte sužinosite kaip gaminti ožiuko koją. Šis pieninis ožiukas atkeliauja iš Segovijos regiono Ispanijoje. Jums reikės: Pieninio ožiuko koja Bulvytės mažos kepimui 800g Laimas 1vnt Rozmarinas 3šakelės Česnakas 1vnt Žalios alyvuogės 100g Kukurūzų tortilija 8vnt Žalia paprika 1vnt Mėtos 20g...
Duobėje kepti jautienos šonkauliai
Kartais norisi atrasti įdomesnių gaminimo būdų. Šį kartą parodysime Jums, kaip pagaminti brandintus jautienos šonkaulius duobėje. Jums reikės Brandinti Black gold jautienos šonkauliai 100g rudas cukrus 20g rupios jūros druskos 5g cubeb pipirų 40g Amerikietiškų bbq prieskonių Sausus prieskonius sumaišome ir įtriname jais šonkaulius. Palaikome 30min, tuomet sukame šonkaulius į kepimo popierių ir ant...