Paskambinkite mums +370 6090 5244
Krepšelis
65.94
Krepšelis
65.94
Parduotuvė
Akcija!

Iberico Kiaulienos “Secreto”

Original price was: €34.99.Current price is: €29.99./kg

Iberico Secreto – slapta išpjova iš nugarinės

Kilmės šalis – Ispanija

Šaldyta šokiniu šaldymu, vakumuota.

Pakuotė – apie 0,8 kg. (svoris gali būti skirtingas, kaina skaičiuojama už gryną kiekį)

Laikymo sąlygos – 18C

Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti.
Pagaminimo data: nurodyta ant pakuotės
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės
Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.

SKU 1069
Kategorija , ,
Žymos ,

Aprašymas

Iberico Kiaulienos Secreto

Iberico Secreto išvertus iš Ispanų kalbos reiškia paslaptis ir tai viena iš geriausių išlaikytų Ispaniškų paslapčių! Tai nepaprastai minkšta ir ypač vertinama mėsa. Secreto turi švelniai tamsesnę spalvą ir nepaprastą marmuringumą.

Secreto iš Iberico, turi nepaprastą skonį, kurio neįmanoma sulyginti nei su viena kita kiaulienos rūšimi. Secreto dalis yra nedidelė ir plona, todėl puikiai tinka kepti ant griliaus. Liksite nustebę, kaip mėsa greitai ir lengvai iškepa !

Rekomenduojamas Gaminimo Būdas

Baltas sausas vynas ir traški orkaitėje kepta bagete puikiai komplimentuoja Iberico Secreto.

Supjaustyta Secreto galite kepti taip pat paprastai, kaip keptumėt kiaulienos kepsnelius. Pabarstykite kiaulieną su žiupsneliu druskos ir pipiru. Lengvai įtrinkite česnako ar tiesiog užberkite česnakinio prieskonio. Apšlakstykite aliejumi. Įsitikinkite kad keptuvė/grilius būtų įkaitę. Apkepinkite Secreto 2 minutes iš kiekvienos pusės. Nuėmus nuo keptuvės, leiskit pastovėti 3 minutes. Neišsigąskite jei vidus bus šiek tiek rusvokas, tai tik labiau pagyvina Secreto skonį. Rekomenduojame „bagete“ pakepinti, sultyse, kurios liko keptuvėje. Ir tai viskas ko jum reikia! Pasimėgaukite Ispaniška Paslaptimi!

Iberico  (Maitinta gilėmis) – nuo 18 iki 24 mėnesių šios kiaulės ganosi laisvai ąžuolų miškuose Ispanijoje. Maitinasi žole, grybais, vabalais, vaistažolėmis – viskuo ką galima rasti natūralioje gamtoje. Atėjus kovo mėnesiui prasideda gilių kritimo sezonas tuomet kiaulės maitinasi tik GILĖMIS.  Sis budas kiaulienai suteikia riesutini, žemišką skonį ir aromatą. Iberico riebaluose yra daugiau kaip 55% oleino rūgšties (mononesočiųjų riebalų rūgščių). Turi daug baltymų, vitaminų B1, B6, B12 ir folio rūgšties, kuri yra ypač naudinga nervų sistemai ir gerai smegenų veiklai. Taip pat turi daug vitamino E, yra galingas antioksidantas, turi daug naudingųjų cheminų elementų, tokių kaip varis – būtinas kaulams ir kremzlėms, kalcio, geležies, cinko, magnio, fosforo ir galiausiai – seleno ! Selenas stiprina organizmo imuninės sistemos sugebėjimą pasipriešinti infekcijoms.