Aprašymas
Alyvuogėmis maitinta „Wagyu“ jautiena balansuoja tarp dviejų skirtingų jautienos kultūrų: Japonijos Wagyu – švelnaus, ilgai burnoje išliekančio skonio ir Anglijos žole maitintos, stipresnio, su nedideliu geležies prieskoniu jautienos skonio. Alyvuogių pašaras sukuria umami jautienos skonį, ir suteikia malonų ir sodrų poskonį.
„Oyster Blade“ mentė yra viena marmuringiausių jautienos dalių, kuriyra apie ± 3,5 kg svorio.Iš šios dalies supjausite išskirtinius, nedidelius kepsnius, turinčius stulbinantį marmuringumą. Ši dalis turigyslą, einančią per mėsos centrą,tačiau ją galima kepti lėtai ir mažoje kaitroje, kad ši gysla taptų gelinė ir labai skani, arba tesiog kepti kaip tradicinius kepsnius. „Oyster Blade“ suteikia galimybę iš vieno gabalo pagaminti kelis patiekalus, puikiai tinkančius šeimoms ar dideliems susibūrimams.