Aprašymas
Jautienos krūtininė arba brisketas, paruoštas teisingai gali virsti tikru kulinariniu šedevru.
Norint paruošti idealaus skonio brisketą rekmenduojame jį gaminti ilgai žemoje temperatūroje. Tam idealiai tinka rūkyklos ar kamado tipo kepsninės. Rekomeduojame gaminti 120-130C temperatūroje, tol kol vidinė mėsos temperatūra pasieks 91-92C. Tuo met brisketa palikti pailsėti bent valandai laiko (šiltai).
Gaminant brisketą tokių būdų mėsa bus ypatingai minkšta ir sultinga. Kai brisketas jau paruoštas jo mėsa galite naudoti daugeliui patiekalų – tiesiog valgyti kartą, daryti su brisketu sumuštinius, tacos, qusadillas, burritos ir t.t.
Brisketo gaminimo kultūra itin populiari JAV, todėl būtent ir siūlome rinktis Black Angus jautienos brisketą iš JAV