Aprašymas
Kaip paruošti vėžius:
- Šie vėžiai jau paruošti valgymui – jeigu skubate galite juos šildyti mikrobanų korsnelėje arba ruošti juos šaldytus.
- Kas pasiekti geriausią skonį ir tekstūrą, rekomenduojame vėžius atšildyti šaldytuve per naktį.
- Užvirkite vandenį.
- Subtilesniam skoniui berkite prieskonius į verdantį vandenį atsargiai sudėkite atšildytus vėžius į vandenį (jeigų nespėjote atšildyti, galite dėti ir šaldytus).
- Sumažinkite kaitrą
- Kai vanduo vėl pradės virti, išjunkite kaitrą ir palaikykite vėžius dar 5-10 minučių vandenyje, kad jie įgautų maksimalų skonį
Kaip nulupti vėžius:
- Paimkite pagaminą vėžį, laikykit su viena ranka galvą, o su kita uodegą.
- Sukamuoju judesiu atskirkite uodegą nuo kūno.
- Iš šono nulupkite nuo uodegos lukštą.
- Išspauskite sultis ir švelniai išimkite mėsą iš uodegos.
- Valgykite natūraliai arba mirkykite pamėgtame padaže
- Kartokite procesą ir mėgaukitės vėžiais!