Aprašymas
Wagyu jautienos baby top steikas yra aukščiausios kokybės jautienos išpjova iš Wagyu galvijo kojos dalies. Baby top steikas yra mažesnis, švelnesnis nei tradicinis viršutinis nugarinės steikas ir dažnai laikoma viena kvapniausių jautienos dalių. Gaminant Wagyu baby top, geriausios skoninės savybės atsiskleis gaminant aukštoje temperatūroje, pvz., kepti ant grotelių arba keptuvėje, kad išorėje būtų graži plutelė, o vidus išliktų švelnus ir sultingas. Taip pat pat rekomenduojama po kepimo mėsai kelias minutes pailsėti, kad sultys persiskirstytų ir mėsa taptų dar minkštesnė. Baby Top dalis Japonijoje yra viena populiariausių Wagyu sushi gamybai!
Kuo ypatinga japoniška Wagyu jautiena?
Kiekvienas Wagyu jautis auginamas laikantis senovinių gyvulininkystės tradicijų, užtikrinant gyvulių sveikatą ir skiriant jiems ypatingą dėmesį. Jaučius atvirose Japonijos ganyklose augina kvalifikuoti specialistai. Augdami natūralioje ir puikiai subalansuotoje aplinkoje, šie gyvuliai gauna tik aukščiausios kokybės pašarus, kuriuos sudaro šiaudų ir itin kokybiškų, kruopščiai suderintų komponentų mišinys iš ryžių, kviečių ir sėlenų. Tokia mityba garantuoja sveiką, maistingą, išskirtinio skonio produkciją, pagamintą užtikrinant ramų ir saugų gyvulio gyvenimą nepriekaištingomis sąlygomis.
Žmogiškumas ir dėmesys
Wagyu veislės gyvuliai veisiami laikantis aukščiausių žmogiškumo standartų. Ūkininkai, auginantys Wagyu jaučius, nuolat rodo šiems gyvuliams ypatingą dėmesį ir akylai prižiūri, kad jiems būtų užtikrinamos geriausios gyvenimo sąlygos. Išskirtinės gamybos technologijos ir ypatinga meistrystė garantuoja aukščiausios kokybės produkciją, kurios nerasite niekur kitur pasaulyje.