Aprašymas
Vieno turtingiausių ir švariausių pasaulio vandenynų – Barenco jūros – gelmėse gyvena raudonasis karališkasis krabas – didžiausia karališkųjų krabų rūšis pasaulyje. Prie pat Finnmarko krantų Norvegijoje kiekvieną dieną išplaukia nedideli pakrantės žvejybos laiveliai su ne daugiau kaip 30 krabų gaudyklių. Į krantą atnešami tik didžiausi ir geriausi krabai, o kiti atsargiai grąžinami į jūrą. Šių jūros valdovų yra gausu ir jie yra labai tvarūs.
Gyvas raudonasis karališkasis krabas iš tikrųjų yra tamsiai bordo spalvos. Pagaminti jie pasidaro ryškiai raudoni su skaisčiai raudonais paryškinimais viršutinėje lukšto dalyje. Mėsa yra sniego baltumo, ryškiai raudonos spalvos.
Raudonasis karališkasis krabas turi daug maistinių medžiagų ir turi nuostabų saldų skonį bei švelnią tekstūrą. Tiesiog skaniai patiekite karštą arba šaltą su naminiu majonezu ir citrinos išspaudimu arba sultimis
Šios kamčiatkos karališkųjų krabų kojos yra paruoštos valgyti po atitirpinimo, kiekviena kojelė turi daug aukščiausios kokybės mėsos. Kojos yra lanksčios ir lengvai. Šildyti reikėtų atsargiai, kad išvengti mėsos perkepimo.