Aprašymas
Iberico Kiaulienos „Plumas“
- Iberian Pata Negra Kiaulė
- Auginta pietryčių Ispanijoje
Kiaulienos „Plumas“ yra tiems, kurie mėgsta turtingą ir sultingą mėsą. “Iberian Pata Negra” kiaulė turi ypatinga riebalų marmurą einanti per raumenį, o tai suteikia tamsesnę spalvą mėsai. Pata Negra yra sunkiai prilyginama kitom kiaulės rūšims, ir todėl, turi neatmainomą skonį, kuris pakelia kiaulienos patiekalus i naujas aukštumas.
Iberijos kiauliena užsitarnavo “Kiaulienos Wagyu” reputaciją.
Pluma yra mėsos dalis išpjauta iš už kaklo. Ši mėsos dalis yra nepaprastai minkšta ir vien tik dėl to Ispanai pavadino šią dalį plunksna (Plumas). „Iberico“ Kiaulienos sudėtyje yra didelis kiekis oleino rūgščių (mononesočiųjų riebalų rūgščių). Statistiškai, „Iberico“ kiauliena turi daugiau nei 55% oleino rūgščių- tik alyvuogių aliejaus turi didesnę koncentraciją! Įrodyta, kad oleino rūgštys sumažina “blogą cholesterolio kiekį” ir kelia “gerąji cholesterolio kiekį”.
Kiaulienos Plumas puikiai tinka šeimos šventėms ar draugų susibūrimuose. Dažniausiai Plumos kiauliena yra kepama ant laužo, griliaus ar tiesiog keptuvėje. Žinoma, nebijokite išbandyti ir savojo būdo. Bet kokiu būdu, nustebsite išskirtiniu ir nepaprastai minkštu „Plumas“ patiekalu.
Receptai:
GRILL IBERICO PLUMAS SUKTINUKAS