Aprašymas
2017 JAPONIJOS WAGYU OLIMPIADOS LAIMĖTOJAS
Japoniška “JuogojiWagyu” jautiena (KurogeWashu), užauginta Kagoshima prefektūroje (Japonijos pietinėje saloje, Kyushu), 2017 m. pelnė prizinę vietą “Wagyu Olimpiadoje”. Wagyu jautiena vertinama kaip rūšinis vynas – jos skonis ir tarpraumeninė riebalų tekstūra stipriai priklauso nuo genetikos, tinkamai parinktos dietos ir tradicinės gyvulininkystės standartų užtikrinimo.
Japoniška wagyu jautiena tiekiama iš Nozaki fermos kooperatyvo, garsaus dėl dešimtmečius puoselėjamų gyvulininkystės tradicijų, itin aukštos klasės veiklos standartų ir ypatingos, neprilygstamo skonio produktų tekstūros bei kokybės, dėl kurios Kagoshima prefektūra žinoma visoje Japonijoje.
Japoniški Kagoshima juodieji jaučiai ganosi šiltoje saulėtoje tropinėje saloje, apsupti neapsakomo grožio ganyklų. Japoniški juodieji jaučiai sudaro apie 90% visų Wagyu veislių. Produkcija iš Kagoshima prefektūros puikiai žinoma kaip „Kagoshima juodoji jautiena“.
Kuo ypatinga japoniškaWagyu jautiena?
Kiekvienas Wagyu jautis auginamas laikantis senovinių gyvulininkystės tradicijų, užtikrinant gyvulių sveikatą ir skiriant jiems ypatingą dėmesį. Jaučius atvirose Japonijos ganyklose augina kvalifikuoti specialistai. Augdami natūralioje ir puikiai subalansuotoje aplinkoje, šie gyvuliai gauna tik aukščiausios kokybės pašarus, kuriuos sudaro šiaudų ir itin kokybiškų, kruopščiai suderintų komponentų mišinys iš ryžių, kviečių ir sėlenų. Tokia mityba garantuoja sveiką, maistingą, išskirtinio skonio produkciją, pagamintą užtikrinant ramų ir saugų gyvulio gyvenimą nepriekaištingomis sąlygomis.
Žmogiškumas ir dėmesys
Wagyu veislės gyvuliai veisiami laikantis aukščiausių žmogiškumo standartų. Ūkininkai, auginantys Wagyu jaučius, nuolat rodo šiems gyvuliams ypatingą dėmesį ir akylai prižiūri, kad jiems būtų užtikrinamos geriausios gyvenimo sąlygos. Išskirtinės gamybos technologijos ir ypatinga meistrystė garantuoja aukščiausios kokybės produkciją, kurios nerasite niekur kitur pasaulyje.