Atlantinės menkės nugarinė išpjova yra geriausia menkės dalis. Stora, sultinga ir tvirta menkė leis Jums mėgautis aukščiausios kokybės žuvies skoniu. Menkė mūsų įmonę Euribija pasiekia iš šaltų Islandijos vandenų.
Jums reikės:
Atlantinės menkės nugarinė išpjova
25g čiobrelis
50g Druska + 2g padažui
Vanduo 1l
100g Grietinėlė
6vnt vyšninių pomidorų
4 riekelės plonai pjaustytos šalto rukymo šoninės
50g Krapų
100g Rapsų aliejus
50g druskos išmaišome viename litre vandens, dedame menkės nugarinę ir palaikom 20min. Ištraukiam, nusausinam. Dedame ant griliaus čiobrelį, ant šio menkės nugarinę ir vartydami kepame iki ši pasieks 48 laipsnių vidinę temperatūrą(maždaug apie 8 minutes). Iškepus pjaustome porcijomis panašiai po 80-90g, dedame į lėkštę. Garnyrui apkepame vyšninius pomidorus ir šonine. Krapus malame blenderyje su rapsų aliejumi, kol sušyla iki 70 laipsnių, tada nukošiame. Užsišildome grietinėlę, dedame druskos, pilame 20g krapų aliejaus, dedame ikrus.
Receptą paruošė : Profesionalus Šefas Arnas Petronis! Kitus jo receptus rasite – CHEF ARNAS PETRONIS
PREMIUM Islandijos ATLANTINĖS MENKĖS NUGARINĖ FILĖ
€26.99/kgKilmės Šalis – Islandija
Sveriama, viena filė sveria apie 0.5 – 1Kg.
Šaldyta IQF
Glazūra – 4%
Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.
Islandijos lašišos ikrai 200g.
€21.99/pak.Aukščiausios kokybės, natūralus Islandijos Lašišos ikrai.
(Salmon salar)
Druska – 2%.
Šaldyti šokiniu šaldymu.
Rekomenduojame atšildyti šaldytuve – taip gausite aukščiausios kokybės ikrus!
Pakuotė – 200 g.
Kilmės šalis – Islandija
Laikymo sąlygos – 18C
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti
Pagaminimo data: nurodyta ant pakuotės
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės
Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.