Aprašymas
URUGVAJAUS PASIDIDŽIAVIMAS
Labai nedidelis kiekis galvijų užaugina jautieną, kurios minimalus marmuro balas yra 5, o tai yra griežtas ir pagrindinis UMI prekinio ženklo reikalavimas. Tik išpjaustant jautieną į skirtingas dalis yra atrenkami geriausi pjausniai ir priskiriami UMI kokybės ženklio.
Urugvajus yra pietrytinėje Pietų Amerikos dalyje. Šioje šalyje galvijų yra apie 4 kartus daugiau nei žmonių. Plačiai besidriekiančioje gamtoje ir laukuose Urugvajaus gyventojai puikiai supranta, kaip auginti galvijus. Paskutinis nuostabus faktas: Urugvajus yra vienintelė šalis pasaulyje, kurioje galvijai tui 100% atsekamumą.
UMI, „JAUTIENOS MENAS“
Būdama kruopščiai išpuoselėtos juodųjų angusų veislės palikuonys, „Umi“ veislė buvo auginama dar griežtiau ir tiksliau. Nepaisant to, kad Umi vis dar gana mažai žinomas prekinis ženklas, ši mėsa tampa vis populiaresnė tarp šefų žvaigždžių iš viso pasaulio. Umi vadinamas „Art Of Beef“, nes jautiena tiesiog atrodo ir jos skonis kaip meno kūrinys. Dėl gražaus marmuro balo 5+, 200 dienų grūdų maitinimo dieos ir be hormonų, ši mėsa yra tokia gera, kokia ji yra. Umi jautiena yra viena iš mūsų mėgstamiausių, todėl manome, kad kiekvienas mėsos mėgėjas turėtų išbandyti šį nuostabų kepsnį!
Pagrindiniai faktai apie UMI jautieną
200 dienų grudų maitinimo dieta
Laisvai gąnosi, pirmaisiais gyvenimo mėnesiais ir minta laukuose
Nėra hormonų
Nėra antibiotikų
Išskirtinis skonis
Sveika jautiena vartotojui
Užauginta su pagarba gamtai