Aprašymas
Šis „sashimi“ kokybės tunas sužvejojamas Ramiajame vandenyne ir apdorojamas Vietname. Tunai atkeliauja iš tų vietovių, kuriose tunai yra sužvejojami atsakingi, todėl galime pasiūlyti MSC sertifikuotą produktą, atitinkantį mūsų aukštus kokybės standartus.
Naudojami tam tikri metodai, kad apsaugotume tunų gaminius ir užtikrintume, kad jie išlaikytų savo pirminę spalvą. Tai neįvyksta savaime, žinoma, esant -18°C temperatūrai. Be šios apsaugos tunas iš tikrųjų prarastų raudoną spalvą.
Visi mūsų (raudonojo) tuno produktai yra užšaldyti kad vertingi mineralai, vitaminai, skonis ir
tekstūra išsilaikytų. Tai daroma norint išsaugoti aukščiausią tuno kokybę, jis turėtų būti laikomas ne žemesnėje nei -18°C temperatūra.
Norėdami patirti maksimalią šio raudonojo tuno kokybę, reikalinga laikytis tinkamos atitirpinimo technologijos.
Siekiant optimalių rezultatų, rekomenduojame atitirpinti mūsų šaldytus tuno produktus ne didesnėje nei
4°C temperatūroje maždaug 24 valandas arba kol visiškai atitirps.