Aprašymas
Šias sardines konservuojame naudojant tik tradicinius metodus. Sardinės yra valomos ir paruošiamos rankomis, viena po kitos. Tuo met jos kepamos pirmojo spaudimo alyvuogių aliejuje. Konservuotos sardinės, panašiai kaip ir mūsų tunas, turi skonį, kuris gerėja su metais, sardinės tampa minkštesnės ir atskleidžia savo subtilų skonį. Kaip ir geras vynas, taip ir mūsų konservuotos sardinės gali būti laikomos rūsyje, nes jų kokybė ir skonis gerėja bėgant metams.
Ortiz konservai tai senas ir tradicinis Ispanijos šeimos verslas įkurtas dar 1891 metais, kuris specializuojasi gurmaniškų konservuotų produktų gamyboje. Įmonė įsikūrusi Ispanijos pakrantėje prie atlanto vadenyno. Tik tradiciniai metodai yra naudojami tiek žveyjbai, tiek ir produktų paruošimui. Visa tai daroma, kad būtų išlaikyti tvari žuvininkystė ir aukščiausia kokybė.