Aprašymas
Skaniausia visą putpelę troškinti moliniame ar špižiniame inde, kepti grilyje arba orkaitėje, rūkyti.
Putpelės yra mažiausiai selekcijos paveikti naminiai paukščiai. Putpelių kūno temperatūra yra aukšta, todėl jos neserga ir joms nereikia antibiotikų ar kitokių vaistų. Putpelių produktai -kiaušiniai bei mėsa- išlieka natūralūs, švarūs ir maistingi.
Putpelių mėsa yra tamsoka, turi savitą laukinio paukščio skonį, bet kartu labai švelni ir sultinga. Ji greitai paruošiama visai būdais: tinka virti, troškinti ir kepti grilyje, keptuvėje, orkaitėje.
Putpelių patiekalais pradžiuginsite savo šeimą ir draugus, paįvairinsite šventinių pietų stalą, greitai paruošite šeimos vakarienę ar nustebinsite kaimynus. Tai sveikas, lengvai virškinamas maistas šiuolaikiniam žmogui ir vertinga mėsytė mažyliams.