Paskambinkite mums +370 6090 5244
Krepšelis
0.00
Krepšelis
0.00
Parduotuvė

Ispaniškas vytintas kumpis (JAMON de Cebo) Iberico

39.99/kg.

Iberico Cebo vytinta užpakalinė koja
Pakuotė apie 8-9kg (kaina skaičiuojama už gryną kiekį)
Kilmės šalis – Ispanija
Pakuotė – vakuume, dėžėje.
Laikymo sąlygos – kambario temperatūros.
Vytinta ne mažiau – 24 mėn.
Šio produkto pristatymas gali užtrukti iki 7d.d.
Gamintojas – Deraza Iberico
Pagaminimo data: nurodyta ant pakuotės
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės
Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.s

Kategorija

Aprašymas

Vytinta Iberico Cebo kiaulienos koja vytinama iki 24 mėnesių, o tai baigiasi išskirtiniu ir sodraus skonio profiliu,. Reta veislė, įkūnijanti šernams būdingas savybes ir išskirtinius Iberico kiaulių bruožus, pasižymi unikaliu skonio profiliu, išskiriančiu ją iš įprastos kiaulienos.

Ispanijos Iberico juodųjų kiaulių veislės kilmė:

Iberico juodoji kiauliena kilusi iš žinomos Iberico kiaulių veislės Ispanijoje, kilusios iš šernų ir Viduržemio jūros kiaulių prijaukinimo ir kryžminimo. Šios kiaulės daugiausia aptinkamos pietiniuose Ispanijos ir Portugalijos regionuose, išsiskiriančiomis Viduržemio jūros šernams būdingais požymiais, tokiais kaip sveikumas, judrumas ir tvirti raumenys. Iberico kumpio kilmę ir autentiškumą reglamentuoja griežti sertifikavimo procesai, užtikrinantys, kad Iberico kiaulienos veisimas, auginimas, auginimas ir perdirbimas atitiktų aukščiausius kokybės standartus.

Išsami informacija apie Iberico Cebo priekinę šlaunies dalį su 24 mėnesių vytinimu:

Iberico Cebo vytinta kiaulienos koja, vytinama 24 mėnesius. Šia Jamon kumpis skleidžia kerintį žolelių aromatą, paversdamas jį nuostabiu patiekalu, kuriame tirpstančios riebios tekstūros susipina su viliojančiomis riebalų gyslomis, o tai suteikia aukščiausios kokybės ir įmantrios valgymo patirties. Šis kulinarinis malonumas tarnauja kaip išskirtinė dovana ir vizualiai stulbinantis priedas bet kuriuose namuose.

Iberico kiaulių veisimo standartai:

Iberico kiaulės auginamos dideliuose ūkiuose, esančiuose žaliuojančiame pietų Ispanijos regione, kuriame yra vešlios žalios ganyklos ir ąžuolų giraitės vėsiame klimate. Po nujunkymo paršeliai iš pradžių maitinami miežiais ir kukurūzais, o vėliau taikomas standartinis ūkininkavimo režimas, užtikrinantis aukščiausios kokybės mėsos gamybą.

Prieš skerdimą Iberico kiaulėms leidžiama laisvai ganytis didžiulėse ąžuolinėse ganyklose šiuose ūkiuose, jos pačios maitinasi ir užsiima natūralia veikla, kad išsiugdytų puikią raumenų ir mėsos kokybę, todėl jos skonis yra puikus. Atrankos procesas prieš skerdimą yra griežtas, siekiant išlaikyti griežtus kokybės standartus.

Iberico Cebo juodųjų kiaulių veislės bruožai:

Kad kiaulės būtų sertifikuotos kaip Cebo Jamon Iberico, jos turi būti paženklintos baltu ženklu ir atitikti konkrečius kriterijus:

Iberico kiaulių veislė turi būti 50–75 % grynaveislių Iberico.

Prieš skerdimą jos turi maitintis augalais, grūdais ir žolelėmis.

Kiaulės turi būti vytinamos mažiausiai 24 mėnesius.

Iberico Cebo kiaulės turi būti auginamos mažiausiai 10 mėnesių, sveriančios nuo 100 iki 115 kg, dažnai pažymėtos balta etikete pagal Ispanijos pakavimo normas. Pasimėgavimas šiuo skanėstu žada sodrų, pikantišką Viduržemio jūros pakrantę primenantį skonį.