Paskambinkite mums +370 6090 5244
Krepšelis
0.00
Krepšelis
0.00
Parduotuvė

Australijos Wagyu jautienos Picanha (atvėsinta)

Šį produktą galime pristatyti visoje Lietuvoje su DPD fresh

69.99/kg

Australijos Wagyu Jautienos picanha
Atvėsinta
Kilmės šalis (gime, augo, paskersta) Australija
Pakuotė apie 1.7-2.4kg (svoris gali būti kisti, kaina skaičiuojama už gryną kiekį)
Pakuotė vakuume

Laikymo sąlygos -0 – 4C
Pagaminimo data: nurodyta ant pakuotės
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės
Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.

Kategorija , ,
Žyma

Aprašymas

Labai populiari Brazilijoje, jautienos picanha yra viena iš skoningiausių jautienos dalių, kurią tik galite rasti. Picanha grožis yra tas, kad tai įspūdingas, bet santykinai pigesnis jautienos šmotas, kuris gali nustebinti jūsų svečius.

Australijos Wagyu jautiena vertinama dėl išskirtinio skonio, minkštumo ir unikalaus marmuringumo. Didelė tarpraumeninių riebalų, arba marmuringumo, koncentracija suteikia sodrų, sviestinį skonį ir burnoje tirpstančią tekstūrą.Šios jautienos marmuringumas pasiekiamas kruopščiai veisiant ir atsakingai maitinant galvijus

Australijos Wagyu jautienos privalumai:

  • Išskirtinis marmuringumas:

Australijos Wagyu mėsa pasižymi dideliu marmuringumu, kuris reiškia smulkias riebalų gysleles raumenyse. Šis marmuringumas yra pagrindinis mėsos minkštumo ir skonio veiksnys.

  • Sodrus, sviestinis skonis:

Wagyu jautienos marmuringumas suteikia jai išskirtinį sviestinį ir sodrų skonį, dažnai apibūdinamą kaip pikantišką ir saldų.

  • Burnoje tirpstanti tekstūra:

Tolygus riebalų pasiskirstymas visoje mėsoje sukuria minkštą ir prabangią tekstūrą, šia jautieną kramtysite itin lengvai.

  • Tvari gamyba:

Australijos ūkininkai teikia pirmenybę etiškai ir tvariai praktikai auginant Wagyu galvijus.

  • Universalumas:

Australiškas Wagyu sūris gali būti naudojamas įvairiuose kulinariniuose patiekaluose – nuo ​​kepsnių ir lėtai keptos jautienos iki kitų gurmaniškų patiekalų.

  • Liesesnis nei Japonijos Wagyu jautiena:

Nors Japonijos Wagyu garsėja itin ryškiu marmuringumu ir sodriu skoniu, australiškas Wagyu paprastai yra šiek tiek liesesnis, todėl siūlo kitokią, bet vienodai patrauklią valgymo patirtį.