Aprašymas
Amerikinio Polako filė (POLLACHIUS VIRENS), kuri atkeliauja į musų įmonę, Euribija, iš Islandijos vandenų, yra gaudoma ilgosios linijos metodu. Visa ši žuvis gaudoma tik, šaltose Islandijos pakrantėse. Žuvis gaudoma tik tokiais kiekiais, kuriuos galima apdoroti krante, kuo greičiau nuo žuvies pagavimo.
Greitai apdorotos ir šaldytos žuvies šviežumas, yra aukščiausios kokybės ir stabilumo garantas, kuris ir skiria Euribijos žuvis, nuo kitų žuvies produktų Lietuvoje.
Priminsime, kad ne tik menkės, tačiau ir visi kiti, Euribijoje, prekiaujami produktai yra apdorojami ir užšaldomi per 24 valandas nuo pagavimo, tik vieną kartą. Dėl šios technologijos, atšildant neprarandamas produktų svoris. Jeigu žuvis ar jūros gėrybės, būna užšaldomos du ar daugiau kartų, atšildant, produktai praranda apie 40% savo svorio.
Atšildymas:
Rekomenduojame produktą atšildyti, šaltame vandenyje apie +15 laipsnių temperatūroje, apie 1-2 valandas. Arba šaldytuve apie 8 valandas. Kad pajausti geriausią skonį ir išskirtinį šviežumą, rekomenduojame menkės filė gaminti, nedelsiant po atšildymo.