Aprašymas
Ar žinote, kas yra picanha? Picanha išpjaunama iš nugarinės jaučio dalies ir baigiasi ties uodegos pradžia.Tai vienas populiariausių steikų pasaulyje !
Ją lengva paruošti – supjaustykite norimo dydžio steikais ir kepkite ant tiesioginės kaitros – intensyvus mėsos marmuringumas nustebins Jus ir nukels į skonių dangų!
„Wagyu Picanha“ susilaukė didelio populiarumo Pietų Amerikoje, o vėliau ir visame pasaulyje. Picanha vardas kilęs iš vietovės Iberijos pusiasalyje, kurioje ūkininkai vystė jautienos pramonę, prieš kolonizuodami Braziliją, į kurią ir atvežė jautienos auginimo standartus. Laikui bėgant Picanha buvo vadinamas įrankis galvijų žymėjimui, o vėliau – vieta, kurioje buvo žymimi galvijai (sprando pradžioje). Dėl savo formos jis yra fantastiškas mėsos gabalas šeimos kepsniui. Panašaus skonio, kaip ir nugarinės, jis yra švelnus ir sultingas, o jį dengiantis riebalų sluoksnis padeda išlaikyti fantastišką skonį. „Picanha“ galite supjaustyti į storus,apie2,5 cm kepsnius arba kepti kaip vientisą gabalą.
* FAKTAS:
WAGYU” saugo Jūsų širdį ! – “Wagyu” jautienos riebalų lydymosi temperatūra 33 ° C ir yra 11 ° C žemesnė nei Europos valgomųjų veislių lydymosi temperatūra 44 ° C . Todėl ši mėsa tiesiog tirpsta burnoje – “Nepakartojamas WAGYU UMAMI”. O mažesnė riebalų lydymosi temperatūra užtikrina sveikesnę jautieną su mažiau sočiųjų riebalų, ir ši “Wagyu” jautiena turi teigiamą poveikį cholesterolio kiekio mažinimui, kraujo lipidų ir širdies bei kraujagyslių sveikatai.