Aprašymas
„Label Rouge“ antys ir ančiukai (patelės) auginami tradiciniuose ančių auginimo regionuose. Ančiukai paprastai valgomi sveiki, o antys dažniausiai pateikiamos supjaustytos porcijomis dėl jų svorio.
Tradicinės „Label Rouge“ antys auginamos mažose, gerai apšviestose natūralios dienos šviesos paukštidėse. Paukštidės norma yra 8 maži ančiukai arba 10 viščiukų kvadratiniame metre. Kai tik jų plunksnos visiškai išsivysto, jos išleidžiamos į lauką ir leidžiama patekti į dideles žolėtas ir (arba) šešėlines vietas, kuriose tenka ne mažiau kaip 2 m² vienam paukščiui. „Label rouge“ laisvai ganomos veislės išskirtinės savybės yra: graži ir traški oda, gerai išvystyta ir švelnaus skonio krūtinės filė. „Label rouge“ ančiukas gyvena lauke, kol sulaukia mažiausiai 70 dienų, laikomasi 100% vegetariško vitamino ir mineralinio maisto dietos.