Aprašymas
Australijos Wagyu jautiena vertinama dėl išskirtinio skonio, minkštumo ir unikalaus marmuringumo. Didelė tarpraumeninių riebalų, arba marmuringumo, koncentracija suteikia sodrų, sviestinį skonį ir burnoje tirpstančią tekstūrą.Šios jautienos marmuringumas pasiekiamas kruopščiai veisiant ir atsakingai maitinant galvijus
Australijos Wagyu jautienos privalumai:
- Išskirtinis marmuringumas:
Australijos Wagyu mėsa pasižymi dideliu marmuringumu, kuris reiškia smulkias riebalų gysleles raumenyse. Šis marmuringumas yra pagrindinis mėsos minkštumo ir skonio veiksnys.
- Sodrus, sviestinis skonis:
Wagyu jautienos marmuringumas suteikia jai išskirtinį sviestinį ir sodrų skonį, dažnai apibūdinamą kaip pikantišką ir saldų.
- Burnoje tirpstanti tekstūra:
Tolygus riebalų pasiskirstymas visoje mėsoje sukuria minkštą ir prabangią tekstūrą, šia jautieną kramtysite itin lengvai.
- Tvari gamyba:
Australijos ūkininkai teikia pirmenybę etiškai ir tvariai praktikai auginant Wagyu galvijus.
- Universalumas:
Australiškas Wagyu sūris gali būti naudojamas įvairiuose kulinariniuose patiekaluose – nuo kepsnių ir lėtai keptos jautienos iki kitų gurmaniškų patiekalų.
- Liesesnis nei Japonijos Wagyu jautiena:
Nors Japonijos Wagyu garsėja itin ryškiu marmuringumu ir sodriu skoniu, australiškas Wagyu paprastai yra šiek tiek liesesnis, todėl siūlo kitokią, bet vienodai patrauklią valgymo patirtį.