Aprašymas
Tai puiki galimybė pasigaminti turbūt geriausią jautienos faršą pasaulyje.
Išpjaustant tobulus Japonijos wagyu pjausnius, lieka nemažai mėsos, kuri keliauja į nuopjovas. Dažniausiai šias nuopjovas naudoja restoranų šefai, mėsainių paplotėlių gamybai.
Ši mėsa puikiai tiks įvairių patiekalų gamybai – mėsainių paplotėliams, dešrelėms, faršui, jautienos kebabui, mėsos kukuliams ir t.t.! Viskas ko tereikia tik įjungti fantaziją.
Pakuotėje taip pat rasite ir dalių kurios tik sushi ar Japonijos stiliaus patiekalams gaminti. (pjaustykite plonai, virkite sultinyje ar kepkite ant įkaitinto paviršiaus)
Svarbu sudėtyje riebalų bus apie 50%, todėl rekomenduojame maišyti su liesos jautienos faršu. Tačiau, nepamirškite, jog visas umami skonis ateina iš riebalo, todėl jūsų patiekalai bus pakelti į kitą lygį!