Paskambinkite mums +370 6090 5244
Krepšelis
0.00
Krepšelis
0.00
Parduotuvė

Jautienos Hanger Steak (Diafragma)

12.99/kg.

Jautienos hanger steak – diafragma

Kilmės šalis – Suomija

Šaldyta, vakuumuota pakuotė.

Pakuotė – 1.4-1.8kg. (kaina skaičiuojama už realų svorį)

Laikymo sąlygos – 18C
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti
Pagaminimo data: nurodyta ant pakuotės
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės
Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.

Aprašymas

Diafragma yra retas ir mažas pausnys (Onglet). Tik patyręs mėsininkas žinos kaip jį išpjauti. Šis kepsnys dažnai vadinamas „mėsininko kepsniu“. Intensyvaus skonio ir švelnumo derinys, yra ypač mėgstamas Prancūzijoje, kaip ir  jo „bavette d’aloyau“ atitikmuo. Norint visiškai atskleisti skonį ir pasimėgauti šiuo kepsniu, labai rekomenduojame jį kepti iki “rare” arba “medium rare”  būsenos.

Paruošimas:

Atšildykite šį Hanger steiką šaldytuve (24h prieš gaminimą). Geriausiam rezultatui pasiekti, pašalinkite gyslą einančią per steiko vidurį. Prieš kepimą berkite druskos ir šviežiai maltų pipirų. Kepkite gerai įkaintintoje keptuvėje ar aukštoje temperatūroje grilyje. Kepkite iki tokios temperatūros, kad pasiekti norimą iškepimo lygį (su krauju, vidutitinškai ar gerai keptą). Mūsų rekomendacija gaminti iki vidutiniškai (53-55C vid. temp.) kepto, taip išgausite geriausią balansą tarp mėsos skonio ir minkštumo. Iškepus steiką leiskite jam pailsėti bent 10 minučių šiltai (puode ar folijoje)

Prancūzijoje klasikiniu būdu jis patiekiamas su “bearnaise” padažu, fri bulvytėmis ir  salotomis.
Prie šio steiko puikiai derės pipirinis ar raudonojo vyno padažas.