Aprašymas
San Alberto Angus (Frigorífico Las Piedras – Uruguay)
„San AlberoAngus“ prekės ženklo šviežios mėsos gaminiai atkeliauja iš patikimo tiekėjo, priklausančio vietinei LasPiedras augintojų draugijai. Gamyklos pasididžiavimas –inovatyvi elektroninė sekimo sistema, fiksuojanti kiekvieno gyvulio statusą. Gamybos procesas pilnai atitinka griežtus tvarumo ir gyvulių gerovės standartus.
San Alberto mėsos pjausniai gaminami iš jaunų jautukų ir telyčių, atitinkančių itin griežtus į ES importuojamos jautienos kokybės programos reikalavimus. Didžiausias šios specialios programos išskirtinumas – dėmesys aukščiausios kokybės pašarams.
Pradžioje jautukai ir telyčios ganosi plačiose ganyklose ir minta žole. Po kurio laiko jie perkeliami į atvirus maitinimo plotus, kur mažiausiai 100 dienų yra maitinami specialiu pašaru, kurį sudaro kukurūzų, grūdų, šieno ir liucernos žolės mišinys. Būtent šis pašaras suteikia mėsai išskirtinį skonį ir charakterį, taip pamėgtą šefų visoje Europoje.
Harmonija su aplinka
LasPiedras 24 000 m2 gamykla įsikūrusi 110 ha teritorijoje, vos 20 minučių kelio nuo Montevideo uosto. Visas LasPiedras gamybos procesas pagrįstas harmonijos su supančia aplinkaprincipais, apjungiant naujausias technologijas ir tradicines veiklos praktikas.