Paskambinkite mums +370 6090 5244
Krepšelis
0.00
Krepšelis
0.00
Parduotuvė

Balfego Mėlynpelekio Tuno (bluefin) Nugarinė Išpjova

84.99/kg.

Premium Mėlynpelekio tuno nugarinė išpjova  (ikejime)
Šaldyta šokiniu šaldymu
Pakuotė apie 3kg.
Kilmės šalis – Ispanija
Sugauta gamtoje, pabaigta auginti prie L’Ametlla de Mar pakrančių
Laikymo sąlygos – 18C
Pristatymas gali užtrukti iki 14d. (yra galimybė pristatyti ir nešaldytą, teirautis el. paštu – info@euribija.lt)
Atitirpinus pakartotinai neužšaldyti
Pagaminimo data: nurodyta ant pakuotės
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės
Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.

 

Aprašymas

Apie Mėlynpelekį tuną

Mėlynpelekis tunas yra viduržemio jūros pasididžiavimas. Balfego įmonės pasišventimas šios tobulos žuives tiekime pakelia šį tuną į naują lygį. Nesuklaidinamas skonis ir tobula tekstūra sužavės kiekvieną ieškantį išskirtinio produkto.

Apie “Balfego” mėlynpelekio tuno tiekėją Ispanijoje

Pusbroliai Manel ir Pere Vincent Balfego, tai kompanijos įkūrėjai ir penktos kartos žvejai iš L’Ametlla de Mar. Dar 1980 metais jie nusprendė specializuotis mėlynpelekio tuno žvejyboje ir pardavime. Praėjus daugeliui metų jų įkurta įmonė tapo lyderiaujančia pasaulyje šių tunų gaudyme, tyrinėjime ir dirstribucijoje. Laukinė sugautu žuvis perkeliama į aptvarus prie L’Ametlla de Mar pakrančių ir išskirtinai maitinasi mėlyna žuvimi. Tai vienintelė kompanija, kuri turi galimybę tiekti mėlynpelekio tunio produktus iš laukinių vandenų, optimaliausioje jų stadijoje pagal tai, ko reikalauja klientas. Žuvies skerdimo metu naudojamas metodas garantuoja stress-free (free of “yake” Japonijoje, “ikejime technika”) produktą, kurio trokšta geriausi virtuvės šefai iš viso pasaulio. Žuvis sugaunama tarp gegužės ir birželio mėnesio.

Tobulas Derinys

Akami, japonų kalba reiškia „raudona mėsa“,  ši dalis yra vidinėje nugarinės dalyje, šalia stuburo. Pagrindinės šios dalies savybės yra raudona spalva ir intensyvus skonis. Chutoro reiškia „vidutinio švelnumo“, nes riebalų kiekis yra tarp akami (lieso) ir pilvo (riebaus). Tai išorinė nugarinės dalis, labai arti odos, pasižyminti rausva spalva ir riebumu. Akami ir chutoro derinys yra autentiško paprastųjų tunų (hon maguro) bruožas, kurį giria sušių šefai visame pasaulyje. Šis spalvų ir tekstūrų dvilypumas suteikia virėjams begalines kulinarines galimybes.