Paskambinkite mums +370 6090 5244
Krepšelis
0.00
Krepšelis
0.00
Parduotuvė

Argentinos jautienos striploin

Šį produktą galime pristatyti visoje Lietuvoje su DPD fresh

36.99/kg

Jautienos striploin (nugarinė)
Kilmės šalis (gimė, augo, paskersta) – Argentina
Maitintas žole
Atvėsinta/Užšaldyta pagal turimumą sandėlyje
Laikymo sąlygos – 4C arba -18C
Pakuotė – 4-5 Kg. (šis svoris gali keistis, ko pasekoje, gali keistis ir suma už šį produktą)
Pristatymas gali užtrukti iki 7 d.
Pagaminimo data: nurodyta ant pakuotės
Tinka vartoti iki: nurodyta ant pakuotės

Reali produkto išvaizda gali skirtis nuo nurodytos nuotraukoje.

Kategorija ,
Tag

Aprašymas

Mūsų tiekiamos Argentinos jautiena yra maitinama žole, nes Pampų lygumos, kuriuose auga ir ganosi jaučiai yra vienos įvairiausių pievų pasaulyje. Argentinos vyriausybė įdiegė vienas iš griežčiausų kontrolės sistemų, visoje grandinėje, pasaulyje, kurios garantuoja puikiai išaugintą jautieną, kuri maitinosi tik žole.

Jautienos kepsniai (steikai) turi ypatingą vaidmenį Argentinos kultūroje ir visuomenėje. Argentiniečiai savo nacionaliniu patiekalu būtent laiko jautienos steikus. Jautienos kepsnių vartojimas Argentinoje suvaidinimo išskirtinį vaidmenį formuojant socialinius, kultūrinius ir ekonominius šalies gyvenimo aspektus.

Argentina yra žinoma dėl savo didžiulių pievų, kurios yra puiki aplinka galvijų auginimui. Šioje šalyje jautienos suvartojimasn yra vienas didžiausių pasaulyje, o vidutinis argentinietis per metus suvalgo apie 55 kilogramus jautienos. Meilės jautienai ištakos Argentinoje veda dar į XVI amžių, kai ispanų kolonistai į regioną pristatė galvijus. Galvijų gausa leido vystyti klestinčia jautienos pramonę, kuri nuo tada labai prasidėjo prie šalies ekonomikos.

Jautienos kepsnys Argentinoje nėra tik valgis, tai socialinis reiškinys. Šeimos ir draugų kompanijos susirenka prie grilių, vadinamų “parrilla”, norėdami kartu pasimėgauti grill jautiena. Argentinoje jautienos gaminimas ant grotelių laikomas rimtu reikalu, nes daugelis šeimų turi savo slaptus receptus ir tradicijas, kaip pasiekti tobulą keptos jautienos skonį.

Išbandykite jautieną iš Argentinos ir atraskite jos privalumus!